Fix Para İnternetten Para Kazan Ek Gelir Elde Et

İnternet İşini Kurup Evde Çalışarak Para Kazan, Netten Para Kazan! Para Kazandıran Kitaplarla Sermayesiz İş Yap Kendi Patronun Ol

19 Haziran 2010 Cumartesi

Anket Doldurarak Para Kazandıran Sistem Anket Listesi

0 yorum
Anket Doldurarak Para Kazandıran Sistem Anket Listesi

Hepimizin bildiği gibi dünya üzerinde binlerce şirket ayakta durmak, daha fazla gelişmek, daha büyük pazar payı alarak daha fazla kazanç elde etmek için kendi aralarında büyük bir rekabet içindedir. Bu şirketler pazar payını ve rekabet gücünü arttırmak için piyasa araştırması yaptırıp müşteri görüşlerine ihtiyaç duyarlar. Çünkü ancak bu şekilde ürün veya hizmetlerini kullanan kişilerin memnun olup olmadığına ya da şikayetlerine ulaşabilirler. Yapılan yorumdaki eleştiriler veya memnuniyet şirketlerin kendilerini geliştirmesi açısından çok büyük önem taşır. Bu sayede şirketler eksiklerini görerek düzeltme olanağı elde ederler ve daha çok müşteri memnuniyeti ile pazar paylarını arttırmanın peşine düşerler. Bu da ancak piyasa araştırması (anketler) vasıtasıyla yapılabilir. Bu noktada anket pazarı ortaya çıkmış oluyor. Size bir Kaç örnek yurt içi ve yurt dışı firma vermek gerekirse doldurankazanıyor (yurtiçi), globaltestmarket, surveyhead (yurtdışı firmalarıdır.

Yalnız bizim verdiğimiz ve denediğimiz bir kaç anket sitesi dışında yurt içi ve yurtdışında sayıların binlerce olan anket firmaları vardır. Bu firmaların anket sistemlerinde verilen paralar genellikle 5-ile 50 dolar arasında değişmektedir. Fakat sadece bir kaç anket şirketi değil yüzlerce şirkete üye olduğunuz zaman bir para havuzu yaparak aylık gelirinizi yükseltebilirsiniz.

İşte bizim burda işimizi kolaylaştıran anket listelerini denemiş ve hazır kişilerden temin etmemizdir. Türkiye öne çıkan Anket Listesi Rehberi en önemli kaynaktır. Öncelikli tavsiyemiz bu rehberle işe başlamanızdır. Bire bir detaylı anlatımla güvenirliği test edilmiş 300e yakın siteye bu listeden ulaşabilirsiniz. Yalnız şunu unutmayın anket doldurarak zengin olamazsınız. Sadece kendinize ek gelir yaratak normal masraflarınıza kolayca katkı sağlayabilirsniz. Bunları düşünerek Anket Listesi'ni incelemenizi ve temin etmenizi öneririm.


0 yorum:

Yorum Gönder

<