Fix Para İnternetten Para Kazan Ek Gelir Elde Et

İnternet İşini Kurup Evde Çalışarak Para Kazan, Netten Para Kazan! Para Kazandıran Kitaplarla Sermayesiz İş Yap Kendi Patronun Ol

17 Haziran 2010 Perşembe

Toplu Mail Reklamları ile Para Kazanmak

0 yorum



Toplu mail reklamcılığı, günümüzde harcanan tasarrufa göre en çok para kazandıran reklam yöntemlerinden birisidir.

Gerçektende kendi gözlemlerimle de buna pek çok defa şahit oldum. Yıllardır açık duran ve deyim yerindeyse sinek avlayan bir kaç ürün satış sitem için denemiştim. Tabii önce bu işte birlikte çalışacağım bir kaç toplu mail reklamcılığı firması aradım. Bazılarının fiyatları çok cazip gelmişti. Fiyatların düşük olmasının sebebini sözde kampanyamıza başlayınca anladım :)

Ödememi yapmıştım ve sözde mail göndermeye başlamışlardı fakat sitelerimin istatistiklerine baktığımda ne gelen vardı ne giden. Rencide etmemek adına bu firmaların adını söylemek istemiyorum. Ancak merak ediyorsanız konu altına yorum yazarak isteyebilirsiniz. Bende dolandırılmamanız için mail adresinize bu toplu mail firmalarının adını gönderirim.

Daha sonra 2009 ‘un son günleriydi sanırım tesadüf Mail Gönderimi sitesine rast geldim internette surf yaparken. Sitelerinde yazdıkları bilgiler bende müşteri odaklı düşündükleri konusunda güçlü bir kanı uyandırmıştı. İletişim bilgilerine baktığımda adreslerinin de yakın olduğunu gördüm ve ertesi gün atladım gittim ofislerine.

Sağolsunlar, çok sıcak ve profesyonelce davrandılar. Kendi alanlarında uzman oldukları her hallerinden belli oluyordu.

Uzatmayalım, 5 Ocak gibi birşeydi tarih yanılmıyorsam eğer toplu mail gönderilerine başladık. İlk siparişlerimi de aynı gün içerisinde almaya başladım. 31 Ocak tarihinde mali tabloma baktığımda gördüğüm sonuç şuydu:

Aylar boyunca ürün satış sitelerime tek tük ziyaretçiler gelmiş ve hiç biride alışveriş yapmamışlardı. Ancak 26 gün gibi kısa bir süre içerisinde tam 4.800 TL kar elde etmiştim.

Halen çalışmaktayım kendileriyle ve gerçekten çok memnunum. Spam gönderim olmaması için sektörel veri tabanlarına mail gönderimi yapıyorlar ve mail alan kişi istediği anda bir butona basarak bir daha mail almayabiliyor.

Eğer sizde satışlarınızı arttırmak ve rakiplerinizi geride bırakmak istiyorsanız Mail Gönderimi sitesini ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Mailing kampanyanıza hemen başlamanız rakiplerinize karşı yararınıza olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

<