Fix Para İnternetten Para Kazan Ek Gelir Elde Et

İnternet İşini Kurup Evde Çalışarak Para Kazan, Netten Para Kazan! Para Kazandıran Kitaplarla Sermayesiz İş Yap Kendi Patronun Ol

18 Haziran 2010 Cuma

Elektronik Dış Ticaret Komisyonculuğu

0 yorum
E-DIŞ TİCARET KOMİSYONCULUĞU

Günümüzün en gözde ve en çok merak edilen mesleği olan Dış Ticaret Komisyonculuğu hakkında azda olsa bir şeyler duyduğunuzdan eminim.

KOLAY ÇALIŞMA İMKANININ ve YÜKSEK KAZANCIN
BİR ARADA SUNULDUĞU BİR MESLEK.

Bu güzel mesleği ve bu mesleğe en kolay başlangıcı yapmanızı sağlayacağına inandığımız kitabımızı tanıtacağımız web sitemize, Hoş Geldiniz.

Tanıtımımıza soru cevap şeklinde devam edecek ve en çok merak edeceğinizi düşündüğümüz sorulara öncelik vereceğiz.

Dış Ticaret Nedir?

Ülkeler arasında yapılan her türlü yasal ticari faaliyete dış ticaret denir. Mal alım / satımı ve hizmet ticareti şeklinde yapılan bu faaliyetlerde amaç, müşterinin ihtiyacının karşılanması ve karşılığında kazanç sağlamaktır. Dış ticarette en temel kazanç yolu mal alım /satımı olan, ithalat ve ihracattır. Yurt dışına mal satana ihracatçı, yurt dışından mal alana ise ithalatçı denir. (Biz anlatımımızda alıcı ve satıcı tabirlerini kullanacağız.)

Dış Ticaret Komisyonculuğu Nedir ve Dış Ticaret Komisyoncusu Kimdir?

Dış Ticaret Komisyonculuğu, alıcı ve satıcı arasında aracılık yapılmasıdır. Dış Ticaret Komisyoncusu ise bu aracılık hizmetini yapan kişidir. Yani bir nevi Emlakçıdır.Emlakçının mal sahibi ile müşteri arasında aracılık yapması gibi, Dış ticaret komisyoncusu da alıcı ve satıcı arasında aracılık yapar. Kendisi mal alım satımı yapmaz, sadece yapılmasına yardımcı olur.

Ticaretten Bahsediyorsunuz,
Dış Ticarette Komisyonculuk Yapmak Zor mudur?

Hayır, zor değildir. Komisyoncu hizmet sektöründe çalışır, kendisi ticaret yapmaz. Sadece ticaret yapmak isteyenlere aracı olur. Alıcı ve satıcıyı buluşturur,anlaşmalarını sağlar ve hizmeti biter. İthalat ve ihracat gibi tüm ticari işlemleri taraflar kendileri yaparlar. Komisyoncu karışmaz. O sadece müşteri bulup anlaşmalarını sağlar. İşini yazışmalarla yapar, birebir konuşmaya girmez.

Çalışmalarını internet üzerinden yürütür. Komisyoncunun bilgisayarı, internet bağlantısı, kullandığı yazışmaları ve sözleşmesi vardır. Yazışmalar belli bir kalıba göre gerçekleştirilir. Komisyon sözleşmesi ile alacağını garanti altına alır.

Dış Ticaret girişimciliğe en fazla fırsat sunan sektörlerin başında gelmektedir ve dış ticaretin fırsatlarından yararlanmanın en kolay yolu olan komisyonculuk değerlendirilmesi gereken bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır.

ARTIK HERŞEY TEK BİR KAYNAKTA!

Dış Ticaret Komisyonculuğu için hazırlanmış, madde madde komisyonculuğu öğreten, İngilizce ve Türkçe sözleşme ve yazışmaların tek bir kaynakta bulunduğu, başvuru kaynağı niteliği taşıyan bir eser.


Kitabın Özellikleri:

1. Yeni başlayanlara uygun olarak anlatımında sade,anlaşılır bir dil kullanılmasına özen gösterilmiş temel bir kaynaktır.

2. Gerekli dış ticaret bilgileri verildikten sonra, komisyonculuk ve nasıl yapılacağı madde madde anlatılmaktır.

3. İngilizce ve Türkçe olarak taslağa uygun şekilde yazışma örnekleri verilmiştir.

4. Avukata, danışma ve sözleşme hazırlama ücreti olarak yüzlerce TL' ye hazırlatılabilecek, İngilizce ve Türkçe sözleşmeler hukuki terimlere uygun olarak hazırlanıp verilmiştir.

Siz de komisyonculuğa başlamak ve bu kitaba sahip olmak isterseniz:

0 yorum:

Yorum Gönder

<