Fix Para İnternetten Para Kazan Ek Gelir Elde Et

İnternet İşini Kurup Evde Çalışarak Para Kazan, Netten Para Kazan! Para Kazandıran Kitaplarla Sermayesiz İş Yap Kendi Patronun Ol

16 Haziran 2010 Çarşamba

SEO İle Para Kazanmak

0 yorum

İnternetin halk tarafından kullanımının popülerleşmesi ile birlikte hayatımız gerçekten çok değişti. Gün geçtikçe insanlar aradıkları bilgilere ulaşmak için kalın ansiklopediler yerine internet ‘i kullanmaya başladılar.

Kısa bir süre sonra, internet kullanıcıları önemli bir problemle yüzleşmek durumunda kaldılar ki o da şuydu. Aranılan bilgiye ulaşabilmek düşünüldüğü kadar kolay olmuyordu. Bunun da nedeni kelime aramaları ‘nda milyonlarca sonuç çıkıyordu ve bu sonuçlarda istediğiniz bilgiye ulaşabilmek gerçekten can sıkıcı oluyordu.

Zaman içerisinde google başta olmak üzere yahoo, bing gibi arama motorları ‘nın algoritmalarını ve kalitelerini geliştirmeleri sayesinde bu problemde aşıldı.

Bu problemin aşılması, geniş anlamda amansız bir rekabetin de başlamasına neden oldu. Arama motorları internetin vazgeçilmez bir parçası olmaya başladıkça, herkes kendi sitesinin arama motorlarında üst sıralarda görüntülenmesi için uğraşmaya başladı.

Arama Motoru Optimizasyonu, ingilizce tanımıyla Search Engine Optimization, yaygın adıyla SEO işte böyle doğdu.

SEO, arama motorlarında sorgulanan kelimelerde üst sıralarda çıkabilmek için uygulanan disiplinin adıdır. Yani arama motorlarının değer vereceği bir web sitesine sahip olmak isterseniz öncelikle, Arama Motoru Optimizasyonu ‘nu yapmanız gerekmekte.

Bugün, büyük firmalardan küçük işletmelere, geniş portallardan küçük blog sahiplerine kadar bütün site sahipleri, reklam masraflarını azaltabilmek ve marka değeri yaratıp satışlarını arttırabilmek amacıyla sorgulanan kelimelerde üst sıralarda çıkabilmek için birbirleri ile yarış halindeler.

Tabii ki bu da Seo Uzmanları ve Seo Danışmanlığı aracı kurumları ve firmalarının oluşmasına zemin hazırladı. Piyasada, sıralamalarda ilk sayfalarda çıkmaya olan açlık, kısa sürede SEO Uzmanları ‘nın yüksek miktarlarda para kazanmasına olanak sundu.

Küçük bir SEO analizi için bile en az 500 TL’den başlayan fiyatlar insanlara normal gelmeye başladı. Üstelik SEO uzmanları ‘nın alınacak ücret karşılığında yapacakları işin içeriğini anlatmamaları ve müşterilerinden sır gibi saklamaları büyük bir paradokstu. Seo firmaları sadece bir kaç referans göstererek müşterileri ile anlaşmaya varabiliyorlardı çünkü müşterilerinin ellerinde alternatif bir seçenek mevcut değildi.

Bu noktada SEO danışmanları ‘nın piyasadan talep ettikleri yüksek maliyetleri ödemek istemeyen site sahipleri ve webmaster ‘lar için işe yarayacağı test edilmiş SEO tekniklerini ve SEO araçlarını detaylı bir şekilde anlatacak bir kaynağa ihtiyaç vardı.

İşte “SEO Efendisi” böyle doğdu. SEO Efendisi e-kitabı Seo Danışmanları ‘nı oldukça kızdıracak bir şekilde gizledikleri bütün sırları anlatan harika bir kaynak.

Seo Nedir? Seo Nasıl Yapılır? Seo Araçları Nelerdir? gibi soruların cevaplarını vermekten öte, seo optimizasyon, seo tools ve akla gelebilecek her şey SEO Efendisi sitesinde mevcut.

Hatta o kadar güzel bir kaynak ki içinde ki bilgileri okuduktan sonra kendi SEO uygulamalarınızı yapmakla kalmayacaksınız aynı zamanda piyasada Seo Analizi ve Seo Danışmanlığı yapabilecek ve bu işten para kazanabileceksiniz.

Seo konusuyla ilgileniyorsanız SEO Efendisi sitesini ziyaret etmenizi şiddetle öneririm.

Kitabın sağladığı faydalar bununla da bitmiyor. Anlatılan SEO bilgileri ve teknikleri sayesinde ayda en az 5000 dolar düzenli para kazanmanızı sağlayacak süper yöntemleri de size sunuyor.

5 dakikanızı ayırarak SEO Efendisi sitesinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

<